Хасково

Закопчаха крадец на бакалия, разбиха каса в Хасково

Полиция, архивТази сутрин в 1 часа, по време на обхода си, дежурният автопатрул от полицейския участък в Симеоновград забелязъл, че е оставена отворена входната врата на хранителен магазин на улица „Стефан Караджа“, съобщават от полицията.

В близост до бакалията униформените видели мъж, носещ 2 полиетиленови торби пълни с алкохол и хранителни стоки. На място се е установило, че това е 36-годишен симеоновградчанин, познат им с подобните си прояви, който взломил вратата, за да извърши кражбата. Задържан е до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

2 домови кражби са осъществени през денонощието в Хасково. Първата е от жилище на улица „Картечар“, в което е проникнато през незаключената му врата. Откраднати са монитор, микровълнова печка, 3 килима и парти грил.

Проникването в жилище на улица „Видин“ е след отключване с подбран или подправен ключ и последвало разбиване на ключалка на метален шкаф с размери 60/40 см, откъдето са откраднати 2000 лв. и 2-грамов златен пръстен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
EEE
EEE
21.01.2015 14:13 14:13

EEE RUMEN DQVOLA NE SA SPRQQ MA PA TREBVA DA IZDARJAA GEN4OO puhkarskii

Back to top button