Регион

Задигнаха 30 стека цигари от бакалия

Полиция, архивЗа кражба на 30 стека цигари от хранителен магазин съобщават от хасковската полиция.

Неизвестно лице е проникнал в бакалията в село Минерални бани след счупване патрон на входна врата, откъдето е откраднал папиросите. Обектът се е охранявал от СОТ.

За кражба сигнализират и от димитровградската полиция. За времето от средата на януари до вчера е проникнато в необитаема къща в Меричлери и са откраднати брадва и 10 метра ел. проводник. Образувани са досъдебни производства.

Вчера сутринта в димитровградското управление е получен сигнал от служител на ЕВН, че при проверка на изключени абонати е констатирано, че в село Радиево има неправомерно прикачване към ел. мрежата, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената енергия.

Установено е, че прикачването е осъществено от 41-годишен мъж. Задържан до 24 часа, образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button