Хасково

36 деца отпаднаха от училище през първия срок

Илюстрация36 деца от Хасковска област са отпаднали от училище през първия учебен срок, съобщиха за Haskovo.info от Регионалния инспекторат по образованието.

34 от малчуганите са спрели да влизат в час по социални причини или заради бедност на семействата им. При две от децата пък причината е слаб успех, уточниха от РИО.

Haskovo.info припомня, че през миналата учебна година след първия срок отпадналите бяха 37, като 35 от тях заради бедност.

91 са отпадналите деца от региона през цялата изминала учебна година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.02.2015 21:34 21:34

Стига вече с тия роми бе. Аман от тяхната бедност. Те се хранят по-добре от обикновения българин. То не са поне 20 вида помощи, които „бозаят“ от държавата. Строят незаконно, отглеждат им, прехранват, отопляват и превозвет децата им в училищата. Нямат сметки за ток, вода и данъци. И накрая реват, че били зле. Защо не покажете колко зле е обикновенният българин, който му съдират кожата в училище с повод и безповод, който плаща какви ли не видове такси и налози, данъци, и носи на гърба си поне по трима роми. Това мързеливо племе няма да се научи нито да работи, нито да се образова, докато го отглеждате като писано яйце!!!!!!!!!!!!!!!!!1

механо
механо
10.02.2015 23:11 23:11

Ромите си плащат на учителите.Питайте Гумарова и Сапунджиева от МЕХАНОТО как пишат оценки на учениците.

Back to top button