Хасково

Две нови паралелки с първолаци вече запълниха в „Смирненски“

ПърволациВ хасковското ОУ „Христо Смирненски“ вече почти запълниха две от паралелките си с първолаци за новата учебна година.

ПърволациЗаписванията стартираха от вчера, когато заявления подадоха 19 родители. Днес пред канцеларията в школото отново имаше опашка от майки и бащи.

Сега в „Смирненски“ има и подготвителна група от 23 деца, които приоритетно също ще бъдат записани в първи клас там.

Директорът на училището Венко Точевски обясни, че паралелките за първолаци и през новата учебна година ще са пет, като отново ще има и подготвителна група за 6-годишни деца. Всички те най-вероятно ще бъдат запълнени далеч преди 15 септември.

Точевски допълни, че през последните години му се налага да връща родители, защото в училището нямат достатъчно стаи за повече паралелки с първокласници.

Първолаци   Първолаци

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ужасен
ужасен
10.02.2015 21:15 21:15

Бе те и от Рилски се изхвърлят поредна година с по седем паралелки първокласници, но майки – Жална ви майка, ако си запишете там детето! Ще ви скъсат от парични “ глоби “ за това и онова. Най официално за невероятен брой помагала, които вие като родители ще попълвате. А като стигнете до 4ти клас – ще ви изтормозят деца и ще им разсипят психиката от решаване и наизустяване на тестове да т.н. външно оценяване. То всички училища в града са една мафия – кой ще излезе с едни гърди или показетели напред – а децата – кучета ги яли. Кой изобщо мисли за тях и какво да ги учи за живота! По важно е някакви фалшиви рейтинги да се поддържат . М-м-м то това не е образование, а жесток тормоз!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И обществото спи!!!!!!!!!1

Анонимен
Анонимен
10.02.2015 21:18 21:18

Това е то българската система на образование. Някакви хора не влезли никъде другаде стават учители. Някакви още по-некъдърни хора стават инспектори в РИО и почват да ги проверяват и натискат надуто. И в цялата тази работа учениците са просто инструмент за изнудване – било като бройка, било като оценки.

Апел
Апел
10.02.2015 21:29 21:29

В „Иван Рилски“ има една госпожа – стара и уморена от живота, която хич не и е мястото там. Г-жо К. , отивайте си вече. Освен да тормозите децата с един куп домашни и да обиждате родителите как нищо не правят за децата си -друго не умеете. В устата ви е все какъв ви бил предишният випуск – т.е умни и отлични ученици. Ами сега като са толкова резил децата вземете ги оставете на мира. Нали от тях нищо не става. Или до края на годината ще ги изкарате отличници, па макар и с нагласени резултати от оценяването! Не ви е срам да сте толкова нагла към родителите, които изнудвате редовно за пари. И не ви е грях от учениците, чрез които си вадите хляба!

Уф
Уф
10.02.2015 21:41 21:41

Уф като почнете да задълбовате къде какво – навсякъде е така. Никъде няма свестни учители. Вижте например във Васил Левски госпожите – много са мили и демократични, ама все те гледат в ръцете – това златно колие, бижу, обички, друго бабанка подаръче и хоп детото ви стане отличен ученик.

уф
уф
10.02.2015 22:07 22:07

В Рилски къде гледат?

ааа
ааа
11.02.2015 0:29 0:29

Всички са един дол дренки ,свястни учители няма никъде .За мен е важно детето ми да е живо и здраво пък колкото научи.

Back to top button