Хасково

Икономиката празнува 140-годишнината от рождението на Буров

ЧестванеХасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“ празнува цяла седмица 140-годишнината от рождението на своя патрон.

ЧестванеДнес цветя пред барелефа на банкера положиха 11-класничките Ивона Колева и Елена Ванчева.

В гимназията разработват презентация за живота на Буров, която да върви непрекъснато във фоайето, подрежда се постоянен кът. Във ФСГ се провеждат конкурси за рисунка, разказ, есе и стихотворение, посветени на Атанас Буров.

Учениците ще имат беседи за живота на икономиста в часа на класния. Предвидено е състезание, като в честванията ще се включат всички извънкласни форми.

Честване   Честване

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бивш ученик
бивш ученик
12.02.2015 17:11 17:11

Завърших икономическия техникум преди доста години. Моят любим техникум!
Мили ученици и учители от икономически техникум, бъдете здрави, желая Ви успехи във всичко!
Изключителен техникум! Беше е ще бъде!

nqmam
nqmam
14.02.2015 9:01 9:01

Ne razbiram zashto ostanalite uchenici nishto ne razbirat ot tezi chestvaniq, ta vijte gi kolko sa – edin klas… A ostanalite uchenici? Nas kuchetata ni qli. Cqla sedmica „chestvane“, otnovo polovinata nerazbrali, promenete si politikata, draga Ikonomika

Back to top button