Хасково

Арестуваният в МБАЛ не бил пипал хероина, остава в ареста

МяркаЗрелищно арестуваният в двора на МБАЛ „Хасково“ 48-годишен турчин Али Оиян с 2 кг. хероин отрече днес пред Хасковския окръжен съд, че е пипал дрогата.

МяркаПо неговите думи пакетите с наркотика били оставени в колата му от Милен Христов. Последният пък бе задържан на ГКПП „Капитан Андреево“ с хероина на 4 февруари. Впоследствие Христов реши да съдейства на разследването. Той се свърза с Оиян и двамата под контрола на ДАНС се срещнаха в болницата на 10 февруари.

Оиян отрече да има нещо общо със случая. Той обясни, че влязъл в България пеш от Турция, защото Милен му се обадил, че има проблем и се нуждае от пари.

Според Христов преди месец Оиян го запознал с човек, от който взел дрогата, която трябвало да пренесе в Гърция. Заради наводненията той променил маршрута си и бил заловен на българската граница.

В крайна сметка окръжният съд остави в ареста задържаният. Мярката може да бъде обжалвана в 3-дневен срок пред Пловдивския апелативен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
HAPTAL
HAPTAL
13.02.2015 17:51 17:51

DANO DA GO POe*aT MALKO V ARESTA TA DA MU SE IZPRAVI KRIVATA KOFA

смех
смех
14.02.2015 10:08 10:08

Бопаджйите пак осраха работата,поне да му бяхте хвърлили пакетите да ги хване ,шматки.

Back to top button