Хасково

Роднини налитат на бой на спешен екип в Хасково

ИлюстрацияРоднини на мъж в тежко състояние са налетели на бой на спешен екип тази сутрин в Хасково, потвърди за Haskovo.info началникът на ЦСМП-Хасково д-р Петя Радева.

Инцидентът е станал малко преди 8 часа на пътя между Хасково и кв. „Болярово“.

Д-р Радева обясни, че болният е бил транспортиран с частна кола към Хасково, когато получил гърч. Роднините спират и се обаждат на тел. 112. В 7.48 часа обаждането е прието от спешния екип, който тръгва с линейката след 2 минути. Линейката е била при пациента в 7.57 часа въпреки трафика.

Роднините от с. Татарево посрещнали много агресивно медиците и ги заплашвали с бой. В крайна сметка до физическо посегателство не се е стигнало, посочи д-р Радева.

Пациентът е настанен в ОАРИЛ на хасковската болница и е в тежко състояние.

Haskovo.info припомня, че в събота пияни нападнаха линейка в Свиленград и й счупиха задното стъкло. Това бе първи по-сериозен инцидент там след като преди около 2 г. пациент изпотроши Спешното отделение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.02.2015 19:59 19:59

заслужават да бъдат бити даже им малко това отношение , некадърни мързеливи фелдшери събрани на едно, наскоро ме караха, аз роднината на болната да измеря кръвното и налягане ,а фелдшера се подпираше явно пиян.

Анонимен
Анонимен
19.02.2015 15:19 15:19

БАЙНО АМИ ЩО НЕ ОТИДЕ ПРИ ЛИЧНИЯ СИ ЛЕКАР КАТО СИ ИМАЛ ПРОБЛЕМ , АМИ ИЗВИКА В ДОМА СИ НЕКАДЪРНИЯ ПИЯН ФЕЛДШЕР. зААЩОТО ТИ СЕ ДОСВИДЯХА 2 ЛЕВА ЗА ТАКСИ .

Back to top button