Хасково

Хасковлия жали завзет гроб, 7 месеца го мотаят

ГробХасковлията Веселин Щерев вече 7 месеца не може да разреши проблема със завзетия гроб на родителите си на Централните гробища в Хасково.

Той се свърза с Haskovo.info за да разкаже как на Черешова задушница миналата година отишъл на гробищата със съпругата си и се натъкнал на възмутителна гледка. Новоизграденият съседен гроб застъпвал с бетоново заграждение този, в който са погребани родителите му. Гробът е платен за вечни времена, като има издадена приходна квитанция.

ГробНа 22 юли 2014 г. Щерев подал жалба до управителя на Обреден дом – Хасково с изходящ номер. „Няколко пъти ми обещаваха, че ще оправят нещата, но нищо не последва. Готов съм да реша казуса с всички законови средства, защото това е безобразие„, казва Щерев. Застъпването е около две педи.

Отговорникът на гробищата Тодор Пеев обясни, че когато се е издавала строителна линия за съседния гроб той е отсъствал и за това не е хванал грешката. След това е бил дълго време в болнични.

От управата на гробищата са говорили с фирмата, която е изградила проблемния гроб и те поели ангажимент да оправят нещата за тяхна сметка. Работата щяла да започне веднага със затоплянето на времето. Пеев изрази надежда, че това ще стане през март или най-късно април.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.02.2015 17:54 17:54

Даже и на умрелите посягат, ей. Нямат страх и срам от нищо тези с парите. Ама и те ще попаднат един ден там и тогава ще разберат, че пред Шефа парите не важат.

pol26
pol26
18.02.2015 18:33 18:33

Малко зад този гроб е този на моите близки-баба,дядо и баща.Дори се вижда на снимката И ТОИ е така завзет.Ипак след оплакването ми няма полза

Колева
Колева
18.02.2015 19:14 19:14

Нека г-н Т. Пеев да каже как точно дава строителна линия. Аз ще кажа как я даде на нас – отиваш в офиса, плащаш 15 лв. и си правиш ограждането, без да дойде да погледне точно къде правиш. А те и затова са така оградени – един нагоре друг надолу и никога в една линия.

Василев
Василев
19.02.2015 8:29 8:29

Всички сме простосмъртни – и тези,които имат пари и тези,които нямаме.Но,първите да знаят,че катафалката ремарке няма.Има една дупка и 2куб.пръст отгоре.Това е.

dedo mraz
dedo mraz
19.02.2015 10:51 10:51

TOVA KOETO E OPISANO V STATIYATA SE SLU4VA POSTOYANNO-PRI PLATENI PRAVA ZA VE4NI VREMENA SE ZASTYPVAT SYSEDNI GROBOVE-NYAMA NIKAKVYV KONTROL-OTDELNO TRO6AT PAMETNIZI-KOI OTGOVARYA-PYLNO BEZHABERIE! VREME E DA SE SLOJI RED-AKO TRYABVA I NOV UPRAVITEL KOITO 6TE SE STARAE POVE4E!

ole12
ole12
19.02.2015 12:15 12:15

А дали тези коитом завземат гробове по този начин се замислят как „благославят“ тях и тези които са погре*али пом този начин.

Back to top button