Хасково

Кандидатстват за ремонт на стадиона и „Дружба“

ИлюстрацияОбщина Хасково да кандидатства с проектни предложения за ремонт на спортна зала „Дружба“, стадион „Хасково“ и лекоатлетическата писта там, ще бъде разгледано на февруарската сесия на общинския съвет.

Кандидатстването за отпускане на финансиране ще е пред Министерството на младежта и спорта.

Обхватът на предвидените дейности е съобразен, както с изискванията на целевото финансиране, така и с конкретните ползи с цел подобряване състоянието на спортните съоръжения за да се осигурят добри условия за практикуване на възможно най-голям брой различни видове спорт, е записано в докладните.

От общината обясниха, че за зала „Дружба“ са предвидени редица неотложни ремонтни дейности. Парите за стадиона ще са за ремонта на официалния терен, чакат се средства за обновяване и на лекоатлетическата писта за бягане.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
истински и много фенове на ХАС
истински и много фенове на ХАС
19.02.2015 15:35 15:35

Оправете и сменете нацяло тревното покритие на целият терен,за да може да се играе наистина футбол,а не ръгби?!Сложете седалки на целият стадион,а и осветление,както бяхте казали и обещали/кмета-Г.ИВАНОВ-общината,спонсорите и бизнесмени?!!!Всичко това се прави за нашият отбор ХАСКОВО,за женския отбор ХАСКОВО 2012/ремонта на зала ,,Дружба,,/,по принцип за нашият град ХАСКОВО и всичко това си остава за града ни?!!!А специално за футболният ни отбор ще има един от най-хубавите терени и стадиони в БГ,независимо дали отбора ни ще играе следващият сезон в Б-група?!Нищо не се знае,може пак да се върнем в А-група скоро,но по-силни,с опит,самочувствие и вече с изцяло направен и завършен стадион-Д.КАНЕВ,а защо не и с друг помощен терен-стадион за тренировки-за пьрвият ни отбор,за младежите,за юношеските формации,за децата,за всички?!!!Всичко се започва постепенно да се гради,да вярно е,че с много пари,но също с голямо желание,отстояване,непремиримост и най-вече от обединението и помоща на абсолютно всички,които милеят,обичат и искат да имаме добър,професионален и силен отбор в А-група/дълготрайно за вбъдеще/,да имаме силна футболна школа и традиции?!!Всичко това е напълно възможно с усилията на всички ИСТИНСКИ ХАСКОВЛИИ?!!!САМО И ВИНАГИ ХАСКОВО!!!!!

Анонимен
Анонимен
19.02.2015 22:28 22:28

Добре е че са се сетили и за лекоатлетическата писта на стадиона.Още по-добре ще е ако се погрижат и за двата помощни терена в съседство за да има Хасково завършен спортен комплекс на едно от най-хубавите си места-Ямача…

Back to top button