Регион

Съвестен гражданин намери и предаде открадната чанта на автобусен шофьор

КражбаСъвестен димитровградчанин намери и предаде днес в полицията открадната чанта на автобусния шофьор в „Арда тур“ Петър Иванов.

Кражбата станала около 16 часа от рейса, който чакал на автогарата в Димитровград. В буса се качил мъж на около 27 – 28 г., не си взел билет, а шофьорът за минутка отскочил до касата на фирмата. Като се върнал мъжът вече бил духнал с чантата.

Кражба„Явно е решил, че вътре са парите от дневния оборот, но те бяха другаде. В чантата обаче бяха договорът ми за работа, документи за Гърция, работните шайби и 3-4 евро на монети. За щастие нищо от тях не липсва“, разказа за Haskovo.info Иванов.

Чантата била захвърлена на ул. „Първи май“, където я намерил мъж и веднага я предал в полицията. Униформените пък по документите разбрали, че вещите са на шофьор на „Арда тур“ и го изчакаха да се върне от курса до Хасково за да му я предадат.

Благодаря на мъжа, който ми намери и предаде чантата и на полицаите, които заслужават да бъдат наградени за бързата реакция“, заяви Петър Иванов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Bravo!
Bravo!
21.02.2015 20:16 20:16

похвално! имал е късмет човекът, но друг път да внимава все пак!!!

minco
minco
21.02.2015 20:20 20:20

bravo minco

Back to top button