Хасково

Илия Луков и „Пирина“ с концерт за 3 март в Хасково

ИлюстрацияПо повод тържественото честване на 137 г. от Освобождението на България от османско владичество, община Хасково организира ритуал по издигане на националното знаме на 3 март от 11 ч. на пл. „Общински“.

Честването продължава на площад „Свобода“ с полагане на венци и цветя на „Паметника на незнайния войн“ и празничен концерт с участието на: Илия Луков с танцова формация „Пирина“, Мажоретен състав – Хасково с художествен ръководител Елена Попова  и Духов оркестър при община Хасково с диригент Петър Грънчаров.

В Харманли честванията на Националния празник започват с молебен от 10.30 часа в църквата „Св. Анастасий“. От 11 часа е поклонението на „Руски паметник“ с рецитал на ученици от СОУ „Неофит Рилски“, слово на кмета Михаил Лисков, панахида в памет за загиналите за Освобождението на България, поднасяне на венци и цветя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nzjfxgy,luyjh
nzjfxgy,luyjh
03.03.2015 9:40 9:40

добре бе хора, защо не пишете от колко часа е проявата – после се чудите защо няма присъствие !!!!!!!

Back to top button