Регион

Спипаха 23-годишен дрогиран шофьор

Полиция, архив23-годишен симеоновградчанин е спипан да шофира дрогиран, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера в 15 часа младежът е спрян на улица „Димитър Благоев“ в града с лек автомобил Фолксваген Голф, собственост на баща му. Поради вида му, полицаите се усъмнили, че водачът е под въздействието на наркотично вещество и са го тествали с техническо средство. Направеният наркотест показал положителна проба и реагирал на „тетрахидроканабинол“. Съставен е акт и е издаден талон за медицинско изследване, тъй като водачът е отказал да даде проби.

19-годишен димитровградчанин е задържан за съхранение на дрога. Вчера димитровградските криминалисти са го проверили в района на местната болница. При обиска, в дрехите му е намерено полиетиленово топче с изсушена зелена листна маса с тегло 3,3 грама, реагираща при полеви наркотест на марихуана. Образувано е досъдебно производство.

Безакцизни цигари, тютюн и спиртни напитки иззеха служители на димитровградската полиция. Вчера те са проверили търговски обект на улица „Бригадирска“ в града. В магазина и в частен дом на същия адрес, стопанисвани от фирма са намерени 29 460 къса цигари от различни марки, 10,900 грама нарязан тютюн и 32 литра спиртна напитка. Стоките без бандерол са иззети с протокол. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button