Хасково

Турчин остана без 8 бона след побой в центъра на Хасково

Полиция, архив46-годишен турски гражданин е бил пребит и ограбен в Хасково, съобщават от пресслужбата на полицията.

Грабежът е станал вчера, а мъжът заявил, че в 3 часа, прибирайки се от нощен клуб, на булевард „Съединение“ бил нападнат.

След нанесен му побой, нападателите задигнали 4700 лв., 1250 евро и 1000 турски лири. Въпреки това, пострадалият не сигнализирал в полицията, а се прибрал с БМВ в хотел в село Минерални бани.

Едва на сутринта в хотела бил извикан екип на спешна помощ и транспортиран в МБАЛ „Хасково“, където установили фрактура на ляво стъпало.

Мъжът дал противоречива информация относно часа и броя на лицата, които го нападнали. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

26-годишен харманлиец пък е в ареста в Димитровград за грабеж. Познатият на органите на реда е откраднал мобилен телефон от 23-годишен мъж в началото на месеца в района на жп гарата в Димитровград. Спрямо извършителя ще бъде искана мярка за неотклонение „задържане под стража“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button