Регион

Зарадваха десетки дами с цветя за Осми

ПразникЗа трета поредна година МГЕРБ в Симеоновград зарадва с цветя дамите от общината по случай 8-ми март – Международния ден на жената.

ПразникЧленове на Младежката организация отправиха своите пожелания към дамите, преминаващи през централната градска част.

С мил жест бяха изненадани и жените от Пенсионерски клуб „Златна есен“.

Те изразиха своята благодарност за оказаното внимание към тях.

 Гербери подариха на дамите в Хасково и Димитровград. В Хасково инициатори на осмомартенския поздрав бяха ГЕРБ-Жени. Те подходиха нестандартно към традиционната акция за този ден „да поздравим дамите с цвете“ и дадоха приоритет на тези, които в празничния ден са на работните си места.

Жените, които получиха по цвете изказаха своята благодарност към милия жест една от тях бе категорична, че „колкото повече празници има, толкова повече поводи за усмивки и добро настроение, още повече, че днес е празникът на майката, а друг подобен в календара няма“.

В Димитровград дамите с удоволствие бяха поздравени с цвете от младежите на партията. Те подариха гербери на дамите, които преминаваха през пешеходната зона в централната градска част, а така също на работещите в магазини и заведения. Цветята създадоха празнично настроение на дамите, въпреки студения и снежен ден.

Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button