Хасково

Пуснаха помпените станции на Димитровград, отвориха пътя за Кърджали

ИлюстрацияЕлектрозахранването към помпените станции, захранващи Димитровград, е възстановено, като до час се очаква водата да стигне и до абонатите по високите етажи, съобщиха от ВиК.

Haskovo.info припомня, че градът е без вода от снощи, заради авария в ел. захранването на помпите.

Без вода са и 5 хасковски квартала. Все още без ток и вода са десетки селища в Хасковска област.

Няколко пътища в Хасковска област все още остават затворени за движение. Най-сериозно е положението между Ивайловград и Крумовград, където не се допускат никакви превозни средства.

Разливи на реки са затворили други две шосета. Река Мартинка е наводнила шосето Димитровград – Симеоновград между селата Брод и Злато поле. Заради река Съзлийка е прекъснат пътят от Симеоновград към 4 села.

Вече е отворен за движение на леки автомобили пътят Хасково – Кърджали. Отпадат ограниченията за движение по пътя Харманли – Тополовград за всички автомобили, както и ограничанията между Стара Загора и Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button