Хасково

Рок концерт събира пари за бездомните животни в Хасково

РокаджииБлаготворителен концерт в помощ на бездомните животни организират от Зоо Доброволци – Хасково.

Събитието е насрочено за 21 часа на 14 март. Рокаджиите от набиращата популярност хасковска банда „Different Highway“ ще забият в рок бара в центъра на областния град. Входът е 4 лв.

Тези, които нямат възможност да дойдат, но искат да помогнат, могат да се свържат със зоодоброволците на тел. 0878 55 21 64.

Събраните средства ще са предимно за кастрацията на бездомните кучета и ограничаването на тяхната популация в Хасково. Кастрацията в димитровградската клиника излиза между 35 и 60 лв. в зависимост от килограмите на животното.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дар
Дар
11.03.2015 20:15 20:15

Браво! Браво на рок-групата, браво на организаторите!

ухапан
ухапан
12.03.2015 14:26 14:26

от сърце пожелаван на някой от тези ,,помиярозащитници,,да бъде хубавичко нахапан по гъзинката ама така че да не може поне месец да си седне на нея….после да видим каква песен ще запее….

Penka Buchakova
Penka Buchakova
12.03.2015 18:04 18:04

Възпитанието изисква когато не помагаш поне да не пречиш ! И си мисля колко злоба таят някой хора за да пожелават злото на хората който поне правят нещо за бездомните кучета в Хасково . С парите от концерта ще се извършват кастрации .Ще се лекуват болни от краста животни . Целта на Зоодоброволците е да се намали популацията на кучета в Хасково -КОЛКО ЖАЛКО, ЧЕ ХОРАТА НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ !

Ивана Иванова
Ивана Иванова
12.03.2015 20:12 20:12

Пепа Бучакова е абсолютно права!Как може да сте толкова злобни!?Какво са ви направили Зоо Доброволците,а?Да,дете съм,на 13,зоо доброволка,но това не ми пречи да коментирам!Не ви ли е срам.Надявам се сте по-големи и ще ме разберете!Тя е права,целта на Зоо Доброволците е именно да намали популацията на кучетата в града.В край на сметка не са виновни кучетата,че са зли.Както е казано “ Няма злобни породи,има некачествени стопани „. И това става,защото след вземане на куче,на “ стопанина “ му омръзва това куче и решава да го пропъди.Но,тъй като кучето е привързано към него и не иска да си ръгне,разбира се стопанина го пре*ива до припадък само и само,за да се махне!Понякога даже и до смърт.Само едно ще ви кажа.Ще дойде време,когато в България ЩЕ ИМА Зоополиция и тогава вече всички ще се промени!Но първата ви работа е да обидите или наплюете нещо.Защото не сте видели за какво става въпрос.Поне се сдържайте от НЕСМИСЛЕНИ коментари!

Back to top button