Регион

Спипаха двама в Опел с канабис и лула

Полиция, архивКанабис конфискуваха димитровградските криминалисти, съобщават от полицията.

Снощи в 21,30 часа автопатрул от управлението е проверил лек автомобил Опел Вектра, паркиран на черен път в близост до жп прелез на гара „Север“ в Димитровград. При извършеният личен обиск на 25-годишния водач е намерено хартиено топче с 2 грама изсушена листна маса и кутийка с тегло 0,5 грама от същото вещество. Извършения полеви наркотест е потвърдил вида на дрогата.

Последвал е обиск и на 26-годишния пътник в колата. В него е открита кутийка с тегло 6 грама канабис и саморъчно направена метална лула пълна с остатъци от същата дрога. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
no name
no name
12.03.2015 13:14 13:14

Първо канабисът не е дрога а една изклучитело добра не синтетична и природна билка лекуваща поне 200 вида болести и второ не мога да разбера зашо се занимават с хора който има един два грама за лична употре*а,а не хващат големите риби с килограмите синтетични и наистина опасни наркотици

Back to top button