Хасково

Вадят 60 места до „Марса“ от синя зона, ще се паркира за 2 лв. на ден

МарсаПаркингът до магазин „Марса“ в Хасково да бъде заличен от синята зона и да се предостави за безвъзмездно ползване на „Тролейбусен транспорт“ ЕООД, предлага с докладна кметът Георги Иванов. Тя ще бъде разгледана на сесията на 27 март.

На 60-те места до „Марса“ ще се паркира при такси: 1 лв. за 1 час, а за повече от час – до края на работното време – 2 лв.
Издадените до сега абонаментни талони запазват своето действие.

„В зона център се наблюдава изключителна натовареност в местата за краткотрайно паркиране от страна на работещи и гости на града. За целта предлагам да се въведе преференциален режим на паркиране на паркинга до магазин „Марса“, като се въведат намалени такси“, се казва в предложението на кмета.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
gost
gost
13.03.2015 12:34 12:34

Хасковлии сами си избират кмет и общински съвет. И понеже тая работа им е през оная работа, после им излиза през гъза 🙂

бууй
бууй
13.03.2015 16:40 16:40

За съжаление не им излиза, а по-правилно е да се каже, че им влиза.

иван
иван
14.03.2015 17:05 17:05

Аз да попитам,защо не се обяви цената на концесията на паркингите на Паришите /“Ем-Комфорт“/ в Хасково и колко пари си делят с Кмета.Дали остава за Общината и 2лв. на парко-место на ден. Това е грозна корупционна практика на този наглец-Кмета да прави „Синя Зона“ същевременно да отдава на концесия най-апетитните паркинги в центъра.Престъпленията на този самозабравил се феодал нямат граници,къде е прок*ратурата или и тя играе с него.Липсата на държавност води до престъпления.Това е България.

Back to top button