Регион

Арестуваха двама за кражба от гроб

Полиция, архивДвама мъже на 30 и 28 г. от село Нова надежда са задържани в хасковския арест за кражба от гроб, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера те са установени след подаване на сигнал за изкъртване и открадване на металните заграждения на гроб в гробищния парк на селото. Откраднатите вещи са иззети, образувано е досъдебно производство.

Също за кражба в хасковската полиция са доведени двама мъже на 56 и 29 и 16-годишен младеж, всички от село Узунджово. Те са спрени за проверка с лекия им автомобил ВАЗ, в който при проверка са намерени 10 п-образни метални профила, за които се е установило, че са обект на кражба от бившото военно поделение в селото.

2 кражби са регистрирани през денонощието. Първата е на общо 250 литра дизелово гориво от спрели на коловоз плуг и подбивна машина на жп. гара Свиленград. Кражбата е осъществена след разбиване капачките на катинарите на резервоарите им.

Втората кражба е на 100 литра трансформаторно масло от землището на село Книжовник, откраднато след изкъртване на 2 врати. Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гражданка
гражданка
13.03.2015 20:51 20:51

Имам предложение към Хасковския съд, че няма да ги осъдят, няма, то при нас кога ли са съдили някого,но поне да ги накарат да почистят гробищния парк в селото, а после и тези в Хасково.Другият път ще се замислят дали да посегнат…Надявам се…

Back to top button