Хасково

Алпинист спуска Луиза Григорова и Петко Венелинов в Хасково

ЕвридикаПловдивският театър е ангажирал алпинист-катерач с представленията на „Евридика в подземния свят“ от Сара Рул, съобщават от хасковския театър „Иван Димов“. 

Това е Овагин Кешисян, майстор на спорта. Той ще пристигне в Хасково в понеделник, 23 март, когато хасковската публика ще има възможност да гледа уникалния спектакъл, който поразява въображението.

ЕвридикаОвагин управлява акробатичен трапец, с който Луиза Григорова (Евридика) и Петко Венелинов (Орфей) от 3 метра височина слизат в подземното царство на Хадес.

Сценична пластика, циркови номера (разработени от Бенита Примо), истинска завеса от дъжд, мултимедия, авторска музика на Петър Дундаков с вокалистка и китарист – това са част от невероятните визуални картини в спектакъла. Сценичната версия и постановката са на Стайко Мурджев. Заедно с деветимата актьори, зрителите ще пътуват по пътя на страстта, ще прекосят реката за забравата Лета, ще учат езика на необяснимата и вечна любов.

Спектакълът „Евридика в подземния свят“ е предложен за тазгодишните награди „Аскеер“ и има прогнози, че ще счупи рекорд с броя на наградите в няколко категории.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button