Хасково

Глобиха още трима пушачи с по 300 лева

ИлюстрацияОще трима пушачи глобиха през изминалата седмица от Регионалната здравна инспекция.

Актовете са съставени по заведенията и са от по 300 лв.

В инспекцията са постъпили 2 сигнала, като те са били основателни.

Издадено е и едно предписание на хранителен обект.

Проверени са 14 заведения за обществено хранене, 10 детски заведения, 20 лечебни заведения, 11 открити обществени места и 51 други нехранителни обекти.

Общият брой на проверките е 106.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.03.2015 23:34 23:34

А кога ще глобят полицаят на входа на РПУ-Хасково?? Най-нагло и безпардонно си пуши пред всеки гражданин, стъпил за добро или лошо там.

Закон!!!
Закон!!!
17.03.2015 0:00 0:00

Абе ей, проверяващите, само си чешете т…….! Може би има едно заведение, в което не се пуши вечер. Навсякъде е димилка. Не се правете, че не знаете. Смешници!!!

Анонимен
Анонимен
17.03.2015 0:59 0:59

Само така,не спирайте с проверките и актовете!!! На много места се пуши като за последно,като ненормални-най вече в нощните заведения и БАРОВЕ?!!Моля проверяващите,обърнете специално внимание на бар-light?!! Идете и вижте в петък и събота за какво става на въпрос?!!Там би трябвало да се наложи голям акт на заведението,на клиентите и направо да се затвори бара?!! Проверяващите,вие знаете всичко и всички в този град?!Не си затваряйте очите за някъде и за някой,независимо кой е и какъв е в този град?!!ЗАКОНИТЕ СА ЗА ВСИЧКИ И ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ!!!

Back to top button