Хасково

Ремонтират психодиспансера в Болярово за 600 бона

ИлюстрацияОбщина Хасково да кандидатства за отпускането на безвъзмездна финансова помощ за ремонт на Центъра за психично здраве в кв. „Болярово“, предлага с докладна за предстоящата сесия кметът Георги Иванов.

Целта на ремонта е подобряване качеството на болничния престой на пациентите чрез реконструкция и обновяване на психодиспансера. Стационарното психиатрично отделение се помещава в 8-етажна масивна сграда.

Срокът за подаване на проектните предложения е до 30 април. Предвижда се 100% безвъзмездна финансова помощ, като максималният размер е 300 000 евро.

Предназначението на сградата няма да бъде променяно за период не по-малък от 7 г. от датата на подаване на проектното предложение, е записано още в проекта за решение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
болярово
болярово
20.03.2015 10:40 10:40

Да ремонтират и улиците,защото те са по зле от бомбардираните градове в Сирия,защо само плащаме данъци а от общината не правят нищо за инфраструктурата на квартала

аз
аз
20.03.2015 11:59 11:59

Инвестицията в психото си заслужава,то само психично болни останаха в тая държава.

Back to top button