Хасково

Спипаха мъж в кражба на закуски в „Орфей“

Полиция, архив31-годишен мъж от село Спахиево е задържан в момент на кражба, съобщават от полицията.

В събота в 22,35 часа диспечер на СОД е съобщил, че в охраняван от тях павилион за закуски в кв. „Орфей“ в областния град е проникнато.

Пристигналите на място патрули установили, че е счупено стъкло на прозорец. Познатият с подобните си прояви е задържан с приготвените за кражба хранителни продукти. Образувано е бързо производство.

25-познайник на полицията е задържан за кражба. Димитровградчанинът е заподозрян в кражба на 2 ударно-пробивни машини и 2 медни тръби от сервизно помещение на улица „Цар Симеон“ в града, станала преди дни.

В помещението е проникнал след изкъртване на парче от дървена входна врата. След проведените действия по разследване са намерени и иззети инкриминираните вещи. Работата по случая продължава.

За кражба на меден проводник съобщават от димитровградското управление. 350-те метра кабел са откраднати след срязване от 3 междустълбия от електропреносната мрежа в село Върбица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
30.03.2015 22:05 22:05

koy e mladeja kradec ot selo Spahievo?

Back to top button