Регион

Задигнаха 7500 лева от селска къща

Полиция, архив7500 лв., 100 щатски долара, 40 евро и дрехи са откраднати от къща в свиленградското с. Мезек, съобщават от полицията.

Крадците са влезли след повреждане на прозорец.

Домова кражба е извършена в Хасково. Неизвестен извършител е проникнал в жилище на улица „Сливница“ чрез подбран или подправен ключ и е откраднал неустановен досега грамаж златни накити и слънчеви очила.

Последната регистрирана през денонощието кражба е в село Българска поляна. След изкъртване на решетка на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в дом, откъдето е задигнал меден проводник, 20 литра домашна ракия и зимнина.

151 спортни артикула с лого на защитени търговски марки иззеха димитровградските криминалисти. Вчера те са проверили производствен цех на фирма, намиращ се на булевард „3-ти март“ в Димитровград. В търговското помещение са намерени и иззети с протокол екипите, носещи лого на търговски марки без разрешение на правопритежателя. Образувано е досъдебно производство.

19-годишен младеж от Симеоновград е задържан за съхранение на дрога. Вчера местните криминалисти са му извършили проверка на улица „Граф Келер“. При обиск в дрехите му е намерена грам зелена суха листна маса, реагираща при полеви наркотест на канабис. Образувано е бързо производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button