Регион

Откраднаха над 8 бона от къща в Харманли

Полиция, архив7100 лв., 500 евро и 200 долара, както и златни накити са откраднати от къща на харманлийската ул. „Иван Вазов“, съобщават от пресслужбата на полицията.

Крадците са проникнали след изкъртване на прозорец.

Също за домова кражба съобщават ивайловградските полицаи. Начина на проникване в дома на улица „Съединение“ е след разбиване на катинар и метални халки и е извършена кражба на телевизор, моторна резачка, газова бутилка с котлон, 40 литра дизелово гориво и 3 лозарски ножици.

Образувани са досъдебни производства.

Двама харманлийци са задържани в момент на кражба. Мъжете на възраст 58 и 38 г. са точили 160 литра дизелово гориво от булдозер, намиращ се в депо в Харманли.

До 24 часа е задържан 28-годишен мъж от Чирпан. Водачът е заловен от автопатрул на димитровградската полиция да шофира колата си без книжка в срок на административно наказание.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button