Хасково

Убийството на „Драгоман“ заради пиянска свада за пари

Убийство, архивВчерашното убийство на 50-годишния хасковлия от тъст му за което Haskovo.info писа е заради пиянска свада за пари, съобщават от прусслужбата на полицията.

Припомняме, че драмата се разигра вчера малко след 17 часа. На спешния телефон в хасковското управление е получен сигнал от 42-годишна жена, която заявила, че в дома й на улица „Драгоман“ е извършено убийство.

Изпратената на място оперативна група открила убит в килера на жилището 50-годишният й приятел. В хода на разследването станало ясно, че преди да избухне агресията, тъст и зет пийнали порядъчно, което довело до разпра за пари. Двамата не могли да разделят пенсията, която единствената жена в къщата получавала. Тогава таткото взел кухненски нож и с един замах пробол зет си в гърба.

66-годишният хасковлия е задържан за убийство до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button