Регион

Виктор Алеков и „Амейзинг“ с бляскав концерт

КонцертТалантът Виктор Алеков, заедно с балет „Амейзинг“, представиха празничен концерт „Пролет е“, съобщават от пресслужбата на община Любимец.

Динамичният спектакъл се състоя в салона на читалище „Братолюбие-1884“ и в рамките на повече от час момичетата от балета, заедно със своя хореограф, показаха перфектно изпълнение на всеки танц.

КонцертИдеята за този концерт бе на младия Световен шампион по спортни танци Виктор Алеков, който успя да реализира една от своите мечти – да подари на публиката от Любимец едно енергично, красиво и атрактивно шоу, с което да покаже цялостната работа на балета досега. Програмата включваше танци, поставени от хореографите Вели Велев и Даниела Христонова, но голяма част от изпълненията бяха дело на самия Виктор.

За да подкрепят младите изпълнители в концертната програма се включиха Василена Шопова, Рая Тянкова-Мехмедкяе, Антония Камберова, Спаска Тодорова и ТС „Сакарци“. Техните изпълнения допълнително повишиха емоциите и настроението в залата.

Кметът на общината инж. Анастас Анастасов бе специален гост на концерта, който неведнъж е подкрепял работата на самодейците. В края на представлението той поднесе поздравителен адрес към участниците и за пореден път засвидетелства своето уважение към таланта и творчеството на младия танцьор. Не веднъж Анастасов е отпускал средства за някои от изявите на Виктор в чужбина, както и средствата за финансиране на участията на балета в различни състезания.

Преди началото на концерта, в подкрепа на младите самодейци,  членовете на Клуб „Приятели“ подготвиха кулинарна великденски изложба с местни специалитети. След края на вкусното изложение посетителите можеха да опитат от домашните ястия, а за всеки желаещ да подпомогне работата на балета, организаторите подготвиха кутия за набиране на благотворителни средства.

 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button