Регион

Форд потроши моторист без книжка, хванаха пияна шофьорка

ИлюстрацияНеправоспособен 26-годишен мотоциклетист е пострадал в катастрофа, съобщават от пресслужбата на полицията.

На 12 април на кръстовището на булевард „България“ с улица „Люле Бургас“ в Харманли е станал пътен инцидент между лек автомобил Форд Орион, шофиран от 68-годишен мъж от града, който е нарушил пътен знак Б2 и е блъснал движещият се по път с предимство мотоциклет Сузуки.

От удара мотоциклета се е блъснал в дясно по посока на движението си в лек автомобил Опел, след което се е забил в паркиран лек автомобил Фиат Пунто. Неправоспособният харманлиец е изхвърчал на 3 метра от мотоциклета. От удара той е със счупено ляво рамо, лява ръка и крак и подбедрена кост. Настанен в хасковската болница с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Вчера в 4,30 часа на булевард „Васил Левски“ в Хасково е станало произшествие с лек автомобил Фолксваген, управляван от 45-годишен мъж от града. Поради движение с несъобразена скорост е загубил контрол, ударил се е в предпазната ограда между двете платна и се е обърнал по таван на платното. Пострадал е возещият се в колата 19-годишен син на водача, който е с разкъсно-контузна рана на дясно коляно, без опасност за живота.

Бързо производство е образувано срещу 38-годишна водачка, шофирала с алкохол. В 21,15 часа на 10 април, жената е шофирала от Хасково за село Минерални бани с лек автомобил Сеат с несъобразена скорост и употреба на 1,25 промила алкохол. Загубила е контрол над колата, напуснала е платното и се е ударила в бетонен виадукт. От удара е с фрактура на ключица и китна на лява ръка.

3 бързи производства срещу пияни водачи са образувани в Димитровград през почивните дни. В ареста до 24 часа са задържани 37-годишен мъж от Стара Загора, 59-годишен кърджалиец и 34-годишен димитровградчанин, хванати от автопатрула да шофират съответно с 1,28, 2,86 и 1,2 промила алкохол. За същото нарушение на закона в свиленградския арест е 32-годишен жител на село Оряхово заловен с 1,63 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЕДИН
ЕДИН
14.04.2015 15:43 15:43

Хванали сте на магарето к*ра,лъжете и имитирате че работите-,2.86 промила,пишете им имената,направете на площада един билборд и всеки ден снимки и имена.Да ги гледат хората и да ги сочат с пръст,копелдаци.Невинни жертви страдат заради такива и после нищо,пишете им имената поне.

Анонимен
Анонимен
14.04.2015 15:47 15:47

fn

Анонимен
Анонимен
14.04.2015 20:56 20:56

Точно написано ЕДИН голям билборд и да върнат ОТРЕЗВИТЕЛЯ та дано се сецнат малко алките…

Back to top button