Хасково

Таланти от Езиковата впечатлиха гости от 3 държави

КонцертТалантливите гимназисти от хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“ изнесоха концерт пред гости от три държави в залата на Младежкия център.

КонцертНа сцената се изявиха балерините от „Тангра“, които учат в Езиковата, хор „Лира“ при гимназията с диригент Вела Казакова и красивите танцьорки в народни носии от „Златна Тракия“.

Гостите от Литва, Турция и Гърция също се включиха в концертната програма. Преди това бяха изнесени презентации на свършеното досега по инициативата Европейско общество на младите по Коменски.

Помощник директорът в гимназията Гергана Гочева обясни, че целта на проекта е младежите да научат как да се реализират като граждани на Европа, да опознаят образованието и културата в партньорските страни.

Концерт  Концерт 
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.04.2015 17:02 17:02

Аман от мързеливи даскали, дето ходят по чужбина на гърба на родителите. Говорят се едни високопарни глупости, отчитат се нереални и измислени резултати, имитира се интерес и въодушевление и след ден-два всичко отшумява. Какво помага всичко това на учениците? Училищата са се превърнали в самодейни пионерски домове! Само изява и тупа по гърдите! Пък уроците и задълженията на училището – по после. Побъркаха децата с простотии вместо да си вършат работата!

бай Даню
бай Даню
15.04.2015 17:36 17:36

То във всички училища е така. Това вече не са училища, а центрове за изяви. Всички отчитат измислени резултатати, успехи и рейтинги. Кухи директори, с още по-кухи глави!

абв
абв
15.04.2015 18:05 18:05

От на таксиджийката Милена по-куха глава няма. Кой я постави тая „глава“ на директорски пост и то на най-старото училище в града? Кои велики експерти на РИО си поделиха парите? Да им приседне дано.

ура
ура
15.04.2015 18:17 18:17

И да ревете и да не ревете от Соу Левски все тая! С конк*рс ви я поставиха Миленка. И с конк*рс не могат да ви я махнат! Да ви е честита новата придобивка. Пардон – придобитъчка!

Мария
Мария
15.04.2015 20:22 20:22

Петра е много талантливо дете! Сигурна съм, че и другите имат талант! Защо трябва да пишете такива коментари под снимките на децата?

отговор
отговор
15.04.2015 21:11 21:11

Защото образоването на децата се води и ръководи от една проста селянка таксиджийка, която само крещи, обижда и тормози! Инспектората да земе да я сложи директор на езиковата! Че в СОУ ВАсил ЛЕвски и е тясно! Тя иска ОУ да управлява ама ОУ-та в града си имат директори вече! Да ходи да се облагороди с повече езици ГПЧЕ!

ММ некомфорт
ММ некомфорт
15.04.2015 21:17 21:17

Милена Михайлова е най-некомпетентната директорка. Къгла нула като ръководител и човек! Да бяга през глава докато не са я изгонили! Тя си мислеше, че ще е вечна, ама все по някоя линия ще я отвее – дали някой с повече пари ще я измести, дали ще я изгонят при проверка или ще и изтече мандата! Има Видов ден!

пророк
пророк
15.04.2015 21:36 21:36

Снощи ми се яви съобщение, за някой с инициалите М.М. – тази личност я очаква голямо бъдеще. Тази година деректор на СОУ, догодина началник на ригионален инспекторат Хасково, пък на следващата година – министър на образуванието. Ашкулсун!

Back to top button