Хасково

Комисар Николов награди 13 спасители в Хасково

НаграждаванеГлавен комисар Николай Николов отличи 13 спасители от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Хасково.

НаграждаванеНаградите са за това, че те са показали човешки облик, героизъм и професионализъм при овладяване на бедствената ситуация в Южна България, вследствие на падналите снеговалежи на 7, 8 и 9 март, съобщават от пресслужбата на ОДМВР-Хасково.

Отличените и колегите им бяха похвалени за професионалната им помощ, в резултат на която са извършени спасителни дейности и е оказана помощ при спасяването на бедстващи хора в населените места, останали без комуникации, лекарствени медикаменти и доставка на хранителни продукти. Приветствие за спасителите изпрати и кмета на Ивайловград Диана Овчарова, която изказа искрената си благодарност за смелостта и жертвоготовността им.

„Дълг, чест и морал са олицетворението на професията ни„, заяви главен комисар Николай Николов при награждаването на спасителите. Той подчерта, че да служиш на страната си е не само признание, но и голяма отговорност, която хасковските спасители показват ежедневно с действията си.

 Награждаване Награждаване 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Нетолумбажия
Нетолумбажия
15.04.2015 20:47 20:47

Конкретизирайте ве толумбажии,къде какво кога за какво,така много общи и никой не знае какво,къде и кога.Т а пишете спасителя Пънчев спаси едикойси,едикадеси при едикаквиси обстоятелства и т.н.

Back to top button