Хасково

Рено и Фолксваген катастрофираха до ПМГ

Полиция, архивКатастрофа е станала вчера в 12 часа на кръстовището на булевард „Стефан Стамболов“ и изхода на ПМГ „Боян Петканчин“ в Хасково, съобщават от полицията.

Инцидентът е с лек автомобил Рено, шофирано от 53-годишна хасковлийка. При излизане на булеварда тя не е спазила знак „Стоп“ и е отнела предимството на лек автомобил Фолксваген с водач 18-годишен младеж.

От удара е пострадала водачката, която е с контузия на ляво коляно, прегледана в МБАЛ „Хасково“ и е освободена за домашно лечение. Съставен е акт.

Бързо производство срещу 31-годишен жител на село Радиево е образувано в Димитровград. Мъжът е в ареста до 24 часа, заради шофиране на колата си без книжка. Още 2 бързи производства срещу пияни водачи са образувани в управлението. Те са срещу 48-годишен мъж от града и 38-годишен старозагорец, хванати да шофират пияни. Промилите им са съответно 1,7 и 2,33. Те са задържани до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button