Хасково

Арестуваха 20-годишен за побой в центъра на Хасково

Полиция, архив20-годишен хасковлия е задържан за побой, съобщават от полицията.

Снощи в 22,36 часа е получен сигнал, че на площад „Свобода“ в Хасково непознато лице ударил 54-годишен мъж, работещ в игрална зала.

Побойникът заедно с двама негови приятели решили да поиграят, но мъжът им казал, че вече затварят. Задържаният причакал служителят да заключи заведението и го нападнал с един удар.

Потърпевшият паднал на земята и си счупил десния крак, настанен е в МБАЛ „Хасково“ без опасност за живота.

Оперативната група е извършила незабавни заградителни действия, довели до задържането на младежа-побойник. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.04.2015 19:05 19:05

Grada se napalni s razligani ,,p**al4eta,,koito jadat pari4kite na roditelite si-grandomani i si misljat ,4e mogat da si pravjat vsi4ko kakvoto si poiskat absolutno beznakazano,no ne sa poznali?! Tova sa edni arugantni,razglezeni gamen4eta,koito njamat nishto v glavite si,bez nikakva kultura,bez nikakav moral na povedenie,bez nikakvo intelektualno nivo?!!Samo,4e kakvito ,,roditelite,,-takiva i decata?!!4algarskoto mislene i povedenie dovedoha do tova pologenie ve4e njakolko pokolenija za sagalenie,a opravija njama,ama i zakoni i red njama,koeto e nai-loshoto,samo podkupnost,beznakazanost i korupcija ima?!!

Back to top button