Хасково

5 училища от Хасковско в е-изданието на цветната олимпиада

Олимпиада, архив5 училища от Хасковска област са класираха представители на националния онлайн кръг в „Цветната олимпиада“, съобщават от сдружение „България си ти!“.

Той ще се проведе на 28 април за цялата страна.

Участниците от Хасковско са от: ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“ – Хасково, ЕГ „Иван Богоров“ – Димитровград, ПМГ „Иван Вазов“ – Димитровград, ПГССИ „Христо Ботев“ – Свиленград, ПГТ „Александър Паскалев“ – Хасково. Право на участие в електронното издание на „Цветна олимпиада“ имат учениците от посочените училища, които се класираха сред победителите в областния кръг.

В е-изданието в рамките на един час учащите от 8 до 12 клас ще мерят знания по български език и литература, английски, немски и френски езици, математика и информационни технологии.

Първите пет участници с най-висок резултат по всяка от дисциплините ще бъдат национални победители в съревнованието. Знанията и усилията им ще бъдат поощрени на официална церемония в столицата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button