Хасково

Седем катастрофи с един загинал през почивните дни

ИлюстрацияОбщо седем катастрофи са станали през почивните дни в Хасковска област, съобщават от пресслужбата на полицията.

62-годишен водач е загинал на място след катастрофа вчера на 200 метра преди началото на Димитровград в близост до Хлебозавода. Сблъскали са се лек автомобил „Опел Астра“, шофиран от загиналия водач от радневското село Боздуганово и „Форд Транзит“, управляван от 43-годишен старозагорец. Загиналият водач се е движил с несъобразена скорост по посока към Димитровград, навлязъл е в насрещната лента и се е ударил челно във Форда.

7-годишно момче е пострадало в пътен инцидент също вчера на хасковската ул. „Георги Кирков“. 42-годишен шофьор от града на лек автомобил Фолксваген Голф се е движил към място където играят деца и не е могъл да спре, когато детето внезапно е изскочило на пътя. От удара, момчето е с натъртвания и охлузни рани по гърба и дясната ръка.

На 9май на 2 км преди село Дрипчево е станала катастрофа с лек автомобил Рено, управляван от 46-годишен гълъбовец, който е шофирал с несъобразена с пътните условия скорост и е излязъл извън платното. Водачът е с фрактура на таза в лява част, луксация на лява тазобедрена става и разкъсни рани по лицето. Пострадал е и возещият се на предната седалка 47-годишен мъж от Гълъбово – с фрактура на таза, луксация на лява тазобедрена става и разкъсноконтузни рани по главата.

На същия ден е получен сигнал за пострадал мъж на новоизграждаща се АМ „Марица“ в землище на село Александрово до новоизграждащ се паркинг. На място са изпратени автопатрули, които при извършения оглед са установили, че 36-годишен хасковлия, водач на бетоновоз Ивеко е спрял товарната кола и при работещ двигател е слязъл от нея. Автомобилът е потеглил и при опит от страна на водача да го спре, Ивекото е затиснало десния му крак към мантинелата на двете платна. Транспортиран е в МБАЛ-Хасково с политравма на дясна подбедрица. След консултация е транспортиран в клиника по съдова хирургия в Стара Загора.

11-годишен велосипедист от Чирпан е без опасност за живота след пътен инцидент, а несъобразена скорост е причинила ПТП на 8 май в Харманли. 22-годишна девойка е управлявала лек автомобил Фолксваген Поло с несъобразена с пътните условия скорост и релефа на местността. Жената е излязла извън пътя и се е ударила в тухлена ограда. От удара е с болки в коремната област.

С контузия в гърдите се размина 18-годишен младеж след пътен инцидент в Хасково. На 8 май на бул. „Васил Левски“, младежът е шофирал лек автомобил Форд Мондео с несъобразена скорост. Загубил е контрол над колата и се е ударил в уличен стълб. От удара е с контузии в дясно в областта на гърдите.

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в Харманли. Автопатрула е установил, че 52-годишен харманлиец шофира Опела си в село Иваново с 1,87 промила алкохол. За същото нарушение в Хасково е задържан 42-годишен мъж от града, хванат от автопатрула да управлява колата си с 2,47 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Виденов
Виденов
11.05.2015 21:58 21:58

Относно удареното дете на ул.“Г.Кирков“,моля отразявайте точно:Водачът на МПС след удара напусна местопроизшествието и след показанията на очевидци е бил издирен.

Back to top button