Регион

Горя локомотив на товарен влак край Любимец

ИлюстрацияЛокомотив на товарен влак се е запалил малко преди 4 часа тази сутрин, съобщават от полицията.

Произшествието се е случило на 500 метра от жп гарата в Любимец в посока Свиленград.

На място са изпратени полицейски и противопожарни екипи. На посоченото място в сигнала, между ж.п. прелеза на пътя за Ивайловград и ж.п. гара Любимец по трасето успоредно на улица „Тракия“ е установена спряла композиция със самозахранващ се електрически локомотив, чийто пожар е бил потушен от машинистите. Пожарът е локализиран от пожарникарите. От дежурните екипи не са констатирани данни за умишлен палеж. Композицията е изтеглена в района на ж.п. гара Любимец за отстраняване на възникналите аварии.

33-годишен мъж и 31-годишна жена са задържани за съхранение на акцизни стоки. Вчера в 12,40 часа икономическите полицаи от Свиленград са извършили проверка в землището на село Генералово на лек автомобил БМВ, управляван от задържания мъж от Пловдив. В колата с него са пътували и задържаната жена заедно с 6-годишно момче, двамата от пловдивското село Динк. При проверката в колата са намерени и иззети 27 бутилки по 0,7 л. и 9 бутилки по 1 литър уиски без акцизен бандерол. Мъжът и жената, познати на органите на реда са задържани по образуваното бързо производство по чл. 234 от НК.

Кражба на 144 метра съобщителен кабел регистрират в Димитровград. Кабелът е откраднат от землището на града. Димитровградските полицаи регистрират и домова кражба след взломяване на врата на къща в село Скобелево. Откраднати са дрелка, ъглошлайф и прожектор. В хасковското управление също отчитат кражба на 2 акумутора, откраднати чрез демонтиране от товарен автомобил Ивеко, паркиран на улица „Гюмюрджина“ в областния град. Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button