Хасково

Спипаха 22-годишен хасковлия с амфетамин

Полиция, архив22-годишен хасковлия е задържан за съхранение на дрога, съобщават от полицията.

На 15 май в 16 часа в Хасково, криминалистите са проверили паркиран на улица „Георги Бенковски“ лек автомобил Фолксваген. В колата са били задържаният и трима негови приятели.

Полицаите са открили в дрехите на арестувания младеж полиетиленова сгъвка с бяло прахообразно вещество, за което същият заявял, че е грам амфетамин. Образувано е досъдебно производство.

Кражба на 250 лева, 2 мобилни телефона и лични документи е станала в димитровградското село Брод. Неизвестният извършител е проникнал в къщата след премахване на мрежа за комари на отворен прозорец.

На 16 май тополовградските полицаи регистрират 3 кражби в село Устрем. Първата е от магазин, откъдето са откраднати завивки, калъфки, парфюми и други стоки и 30 лв. на монети. Втората кражба е от частен дом и са задигнати 3750 лв., а третата е на 23 бутилки алкохол от различни марки, лаптоп и 50 лв. от бистро. И трите кражби са осъществени след взломяване на входните врати. Работата по образуваните производства продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button