Спорт

„Хасково“ остана без лиценз и изпълнителен директор

ИлюстрацияФутболният „Хасково 2009“ не получи лиценз за професионалния футбол, обявиха днес от Апелативната комисия към Лицензионната комисия.

Лиценз не се издава и на ЦСКА, „Локомотив“ (София) и „Марек“ (Дупница).

Внесената от „Хасково“ жалба не е била въобще разгледана в Апелативната комисия, тъй като не е подадена в срок.

Haskovo.info припомня, че хасковският клуб дължи над 100 000 лв. към НАП. За тяхното скоростно погасяване се обяви италианецът Пиетро Белардели, който е на крачка да влезе в управителния съвет на клуба.

Междувременно стана ясно, че изпълнителният директор на „Хасково 2009“ Тихомир Петков е подал молба за напускането на клуба. Той заяви пред Haskovo.info, че е изпълнил моралния си ангажимент да завърши първенството.

По думите на Петков в средата на месеца се очаква заседание на Изпълкома на БФС, на което ако бъде направен компромис за един от клубовете без лиценз, такъв трябва да получат и останалите, сред които е и „Хасково“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
:)
:)
02.06.2015 10:27 10:27

tishe ti si vinovnikat za tova koeto se sluchva s otbora.dano tezi otkradnati i nechesno pridobiti pari kato lagera v turciia i komisionnite da ti donesat samo taga .znai che zaradi teb sega 20 choveka -futbolisti gladuvat i tarsiat zaemi .

Back to top button