Хасково

400 изстрела и 2 блока с гимназисти на тържествената заря-проверка за Ботев

ЗаряТържествена заря-проверка в навечерието на 2 юни – Деня на Ботев и на загиналите за свободата на България се проведе тази вечер на хасковския пл. „Свобода“.

ЗаряСъбитието се организира от областна администрация, общината и военно формирование 52740. Участваха 4 представителни военни блока и 2 от ученици на ГПЧЕ „Асен Златаров“ и ПМГ „Боян Петканчин“.

Водещ на зарята бе майор Стоян Червеняков, замкомандир на хасковското военно формирование, а зарята прие командирът подп. Николай Александров.

ЗаряСлово за Деня на Христо Ботев и загиналите за свободата на родината държа областният управител Добри Беливанов. Сред официалните лица бяха замобластният управител Станислав Дечев, депутатът Евгения Ангелова и замкметът Димитър Тонев.

За зарята бяха произведени над 400 изстрела.

Утре в 12 часа общината организира Тържествен ритуал по полагане на венци и цветя на паметника на Христо Ботев пред читалище „Заря“.

 

 Заря Заря 
 Заря  Заря
 Заря  Заря
 Заря  Заря

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
патриот
патриот
01.06.2015 22:59 22:59

мога ли да попитам….тези гимназисти по желание ли са там или както едно време с комсомолско поръчение…..

още
още
02.06.2015 5:46 5:46

този тоалет на евгения от гимназията ли й е? такива дрешки и във втората употре*а вече няма.то не, че някога е била облечена както подобава, сигурно симулира крайна бедност, да е по- близо до народа.

Back to top button