Спорт

150 малчугани се включиха в 3-дневен футболен турнир

Турнир150 малчугани от 7 димитровградски детски градини участваха в тридневен футболен турнир на стадион „Миньор“, организиран от общината и ФК „Бригада“.

Финалите бяха снощи, а градините „Звънче“ и „Радост“ са шампионите в 5-ото издание на традиционния турнир.

ТурнирМалките футболисти показаха уменията си под наставленията на треньорите: Деян Димов, Живко Митев, Васил Сантов и Христо Василев.

Състезанието завърши с купи, индивидуални награди, грамоти и медали за всички деца от градините: „Звънче“, „Слънце“, „Пролет“, „Радост“, „Райна Княгиня“, „Приказка“ и „Роза“.

За голмайстори в двете възрастови групи бяха обявени Влади Кръстев от „Приказка“ и Иван Кадифейкин от „Роза“. Най-полезни играчи станаха Стоян от „Радост“ и Пламен Пенев от „Звънче“. Като най-добри вратари се изявиха Светльо Желязков от „Слънце“ и Алекс от „Звънче“.

Официални гости на събитието бяха кметът Иво Димов, Христо Георгиев – треньор на представителния отбор на „Димитровград“, треньорът Тодор Манев с целия си отбор юноши старша възраст.

Турнир  Турнир 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button