Спорт

Позитивно развитие за лиценза на „Хасково“ след срещата в БФС

ИлюстрацияСлед срещата на адвокат Михаил Михайлов в БФС за лиценза на футболния „Хасково 2009“ всичко се развива позитивно и в добра посока, съобщиха за Haskovo.info от екипа на италианеца Пиетро Белардели, който се е заел със спасението на клуба.
 
Сега всичко зависи от това как ще се развият преговорите с кредиторите, на които „Хасково“ дължи пари. Ако се постигне споразумение за разсрочване на задълженията, то отборът ще играе в „Б“ група. В противен случай това няма как да се случи.
 
Белардели се обръща към хасковските футболни фенове, че той е в България за да разреши проблем, свързан с проектите си и във връзка с футбола. Той се надява, че всичко ще се развие добре и въпреки проблемите борбата продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
аман от пишман бизнесмени!
аман от пишман бизнесмени!
10.06.2015 20:15 20:15

Кредитор е нап нали само на тях дължат пари фк хасково?-плаща италианеца 100000 лева оправя лиценза взема отбора и показва сериозни намерения,за сезриозен бизнесмен какво са тези пари,или имаш пари или нямаш,като имаш ги плащаш,значи няма и иска разсрочване,да покаже че не е тарикат беден италианец и да ги плати!

Даниел
Даниел
13.06.2015 12:49 12:49

Та питам аз каде беше въпросноят италянец цял сезон миналата година по това време

Back to top button