Регион

Пак измамиха дядо от Димитровград с 4 бона

Илюстрация85-годишен димитровградчанин е пострадал в телефонна измама, съобщават от полицията.

Това е поредната измама над възрастни димитровградчани в последните седмици.

В събота в 11 часа на домашния му телефон позвънил мъж, представящ се за негов племенник и му поискал 4000 лв. за климатици. Старецът веднага събрал исканата сума и пред дома си на улица „Св. св. Кирил и Методий“ е предоставил парите на непознато лице. Образувано е досъдебно производство.

Тази сутрин около 5,30 часа в димитровградската полиция е получен сигнал за кражба на цигари от павилион на ул. „Софроний Врачански“ в града. Неизвестно лице е разбило метална врата и е откраднало 1000 кутии цигари.

50-годишен е установен в кражба на мотофреза. Преди десетина дни в хасковското управление бе получена жалба от 32-годишен мъж от село Въгларово, че от помощна постройка му е открадната мотофрезата. След проведени издирвателни действия е уставен извършителят, негов съселянин и е иззета инкриминираната вещ. Също за кражба в свиленградската полиция е доведен 17-годишен младеж от града, заподозрян в разбиване на търговски маси на общинския пазар в града, откъдето е задигнал 30 лв., монетник, плодове и други дребни вещи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button