Спорт

Младите хасковски футболисти с финал в „Шампион на шампионите“

ФутболФутболистите на „Хасково 2009“, родени през 2005 г., спечелиха сребърните медали от турнира „Шампион на шампионите“ в Златоград.

В надпреварата се включиха общо 8 отбора от страната, които бяха разделени в две предварителни групи. Нашите се класираха първи в своята след две победи и един равен.

Последва драматичен полуфинал срещу един от пловдивските тимове, завършил 2:2 в редовното време и спечелен с дузпи 3:1. На финала момчетата на старши треньора Антон Антонов отстъпиха на „Витоша“ (София).

Приз за най-полезен играч заслужи Ерен Емин за великолепното си представяне в турнира и принос за развитие на българския футбол.

От клуба съобщиха, че тренировките са всяка седмица – понеделник, сряда и петък от 9.30 часа на игрището на кортовете на Кенана. Звездата Емил Ангелов пък вече набира деца, родени 2003 и 2004 г.

Футбол  Футбол 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
П.М.
П.М.
18.07.2019 22:11 22:11

А.А. – шут – ДЖУДЖЕ

Back to top button