Хасково

1/3 от шестиците на матурите в Хасковско за випуска от Езиковата

Дипломи170 абитуриенти от хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“ получиха тази вечер дипломите си в концертната зала на Младежкия център.

Средният успех на випуска е 5.45.

ДипломиПомощник-директорът Светлана Костадинова похвали зрелостниците за постигнатия най-висок резултат на матурите в Хасковска област – 5.22. Успехът по български е 5.17, а най-висок е по английски, на който изпит се явиха най-много зрелостници – 5.54.

Според статистиката от 170 абитуриенти, явили се на първи и втори ДЗИ, има общо 161 отлични оценки, което прави 1/3 от шестиците в областта: 66 по български и 95 на втората матура – 51 ученици имат по 2 отлични оценки.

7 са пълните шестици на: Виктория Петрова по български, Георги Мирчев, Деница Илиева, Жанета Желева и Люба Пенева по английски, Джералд Христов по биология и Кристина Техова по математика.

Тези резултати наредиха Езиковата на престижното 49-то място в страната след матурите от общо 1001 училища.

 

Дипломи  Дипломи 
 Дипломи  Дипломи
 Дипломи  Дипломи
 Дипломи  Дипломи
 Дипломи  Дипломи
 Дипломи  Дипломи
 Дипломи  Дипломи
 Дипломи  Дипломи
 Дипломи  Дипломи
 Дипломи  Дипломи
 Дипломи  Дипломи

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
qwdasdsd
qwdasdsd
20.06.2015 0:07 0:07

Ще кажеш че са 100 гимназии в хасково че 1/3 :))

Back to top button