Хасково

Танцова двойка на „Хасково“ със сребро и скок в горен клас от Несебър

ТурнирСъстезателите от клуба по спортни танци „Хасково“ с ръководител Петя Милушева се представиха успешно и на последния си турнир преди лятната пауза, този път в Несебър.

В групата до 13 г. клас „Е“ танцовата двойка Димитър Борисов и Росица Павлова спечелиха сребърни медали и очакваните точки към актива си, с които преминаха в следващия по-висок танцов клас.

В групата до 13 г. клас „Д“ Станислав Хаджипетров и Валентина Данчова заеха 3-то място в комплексната надпревара.

При 11-годишните на 4 място се класира дуетът Валентин Сираков и Марина Колева, а при 15-годишните Константин Вълков и Виолета Латева заеха 5-то място.

Участваха 88 танцови двойки от цяла България.

След кратка почивка от клуба продължават с подготовката на новата състезателна програма. През септември предстои картотека на две нови танцови двойки, както и обновяване на формейшън програмата, с която през 2016 г. КСТ „Хасково“ ще участва  на международен турнир в Гърция.

Турнир  Турнир 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button