Хасково

Стотици окупираха базара на билкарите в центъра на Хасково

БазарСтотици хасковлии окупираха базара на билкарите на пл. „Атлантически“ в центъра на областния град веднага след откриването му днес.

В базара участват 21 фирми и земеделски производители на билки и продукти на натурална основа, разположени в 22 шатри. Цените са промоционални, като с щандове са и няколко пчелари от региона и Стара Загора. Различните видове мед са на цени от 7 до 9 лв., като се предлага пчелен прашец по 5 лв. за 100 гр. и прополис на пурички за 2 лв.

БазарПредлагат се всевъзможни мазила и продукти на билкова основа, както и хранителни добавки, сокове и чайове. Продават се специализирани вестници и книги. Сред изданията е и „Билките ме вдигнаха на крака“ на д-р Владимир Йотов, специалист по вътрешни болести. Книгата е 432 страници със 140 цветни снимки, плод на 40-годишно лечение с билки – без нито един инцидент.

На отделен щанд пък са руски билкови хранителни добавки, разработени от академици. Преди употребата им се изготвя комплексна програма за лечение. На място за 15 лв. се извършва диагностика с биоскенер, която трае около минута и половина. Данните се изпращат по интернет до екип от специалисти, които изготвят програмата за лечение.

Отделен щанд имат хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“, от която предлагаха на минувачите всевъзможни вкусотии, приготвени от гимназистите, както и Туристическият информационен център.

Базарът в центъра на Хасково продължава четири дни и е посветен на Еньовден и е в рамките на общинската програма „Хасково срещу дрогата 2015“.

Базар  Базар 
 Базар  Базар
 Базар  Базар
 Базар  Базар
 Базар  Базар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.06.2015 17:35 17:35

Браво на кмета,че организира подобни неща, дано да има и още

Анонимен
Анонимен
25.06.2015 8:35 8:35

Де да беше кмета

гост
гост
25.06.2015 11:20 11:20

Време е да му издигнете паметник, май сте му много благодарни 🙂

Анонимен
Анонимен
25.06.2015 15:38 15:38

A koi organizira podobni meropriqtiq?
CITIRAM: Базарът в центъра на Хасково продължава четири дни и е посветен на Еньовден и е в рамките на общинската програма „Хасково срещу дрогата 2015“.

Back to top button