Регион

Мерцедес блъсна джип в Харманли и избяга

Илюстрация34-годишен шофьор е пострадал при катастрофа снощи в Харманли, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал в 23,20 часа на улица „Захари Стоянов” в града. Неизвестен засега водач на лек автомобил Мерцедес Е290, собственост на 34-годишен мъж от града не е спрял на знак „Стоп“, отнел е предимството на лек автомобил Ланд Ровър, шофиран от пострадалия и го е блъснал.

Водачът на Мерцедеса е напуснал местопроизшествието и е в процес на издирване. От удара, пострадалият е с контузна рана на главата, прегледан е и е освободен за домашно лечение.

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в Димитровград. В ареста до 24 часа е задържана 24-годишна жена от града, хваната от автопатрула да шофира след употреба на 1,99 промила. Също бързо производство е образувано в свиленградското управление срещу 32-годишен харманлиец, заловен да управлява колата си без книжка в срока на влязло в сила наказателно постановление.

За кражба на бензин съобщават от харманлийската полиция. Неизвестно лице след разбиване на катинари на резервоари е откраднало около 300 литра бензин от паркирани в селскостопански двор 2 товарни „Газ“-ки. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button