Хасково

Санкционират 86 семейства за неизвинени отсъствия на учениците им

Илюстрация86 семейства в Хасковска област подлежат на санкции заради над 5 неизвинени отсъствия на учениците им, съобщи на пресконференция Грета Иванова от Регионална дирекция „Социално подпомагане“.

Най-много са семействата, които ще останат без детски в община Хасково – 29, следвани от Димитровград (24) и Любимец (13). В Маджарово и Свиленград няма наказани родители.

20 са санкционираните семейства и заради отсъствия на децата им в предучилищна възраст, като половината са в община Хасково.

125 са действащите приемни семейства в областта, като в 90 от тях има настанени деца.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.07.2015 11:42 11:42

Няма как да санкционирате циганските семейства. А другите пък си намират фалшиви медицински бележки. Без медицински бележки извиненията стават „по семейни причини“ от класните ръководители, за да не си загубят децата и да „клекнат“ под тежестта на делегираните бюджети. Кого лъжем и докога ли…

Back to top button