Хасково

Затягат контрола върху „паяците“ с още четирима в кметството

ИлюстрацияОбщинските съветници приеха предложението на кмета Георги Иванов за назначаването на още четирима служители в общинска администрация.

Това стана с 27 гласа „за“ и 6 „против“.

След гласуването градоначалникът взе думата за да каже, че тези, които са против били за анархията в Хасково. Той посочи, че целта на новите назначения е засилване контрола върху работата на „паяците“, защото на полицаите не им се занимавало с тях.

Димитър Шалапатов от БСП заяви, че е против, защото в града има общинска полиция.

Кметът отговори, че щатът на общинска полиция трябва да е 15, а там сега са 7 и вече трета година се чака провеждането на конкурс за останалите места. „Аз КАТ не съм ги видял в града и да следят, например за неправилно паркирали коли. С това се занимава общинска полиция. Отделно те трябва да са и на двата паяка, а имат и други задължения. За това назначаваме още хора в общинска администрация“, обясни кмета.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
дондуков-корсаков
дондуков-корсаков
26.06.2015 20:17 20:17

Кога ще оправят д0вижението по бул българияв отсечката до пазара –тамне могат да се движат колите от паркирали пазарджии макар че има безплатен паркинг над реката

Back to top button