Регион

Роми посегнаха на железния мост в Димитровград

МостРоми посегнаха на железния жп мост над река Марица край Димитровград, алармираха рибари.

МостКрадците къртят бетонните плоскости по пешеходната част на моста за арматурата и намиращите се под тях кабели на жепето, обясниха очевидци на случващото се там.

В поне три участъка пешеходната зона на моста вече е опасна за преминаване заради дупките, които зеят там. Други плоскости пък вече са напукани и също застрашават живота и здравето на преминаващите.

Мостът освен от рибари се използва за преминаване на жители от кварталите от левия бряг на Марица, които отиват на пазар или към града. Оттам минават и много деца.

 Мост Мост 
 Мост  Мост


 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
FF
FF
29.06.2015 17:02 17:02

„В поне три участъка пешеходната зона на моста вече е опасна за преминаване заради дупките, които зеят там. Други плоскости пък вече са напукани и също застрашават живота и здравето на преминаващите.

Мостът освен от рибари се използва за преминаване на жители от кварталите от левия бряг на Марица, които отиват на пазар или към града. Оттам минават и много деца.“

Както се вижда и от табелата няма пешеходна зона. Пътеките са за персонала който поддържа железния път и съоръженията. Единствените които са застрашени са именно тези служители. Преминаването на други лица през това място покрай забранителната табела е на собствена отговорност.

Back to top button