Регион

Двама ранени в катастрофи, хванаха четирима без книжки

ИлюстрацияДвама са ранени при катастрофи, станали вчера в региона, съобщават от пресслужбата на полицията.

59-годишна пътничка пострада в пътен инцидент в Димитровград. Катастрофата е станала 4,50 часа. 35-годишен водач на лек автомобил Мерцедес, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой е загубил контрол над управлението, излязъл е от пътното платно вляво по посока на движение и е навлязъл в отводнителен канал от земен насип. От удара, возещата се на предната седалка жена е с контузия на стомаха и ломбалните прешлени.

Отнето предимство е причина за катастрофа в Стамболово. В 20,12 часа 30-годишен водач от село Малък извор на лек автомобил Мерцедес е потеглил от паркинга на селото и е отнел предимството на движещ се по път с предимство лек автомобил Опел с водач 46-годишен хасковлия. От удара е пострадал последният, който е със счупен десен крак. Прегледан е и е освободен за домашно лечение.

4 бързи производства срещу водачи, шофиращи без книжки са заведени през почивните дни. 2 от тях са в Харманли срещу 28-годишен харманлиец и 17-годишен младеж от града. За същото нарушение в свиленградския арест е 24-годишен любимчанин, а в хасковския арест – 23-годишен жител на Меричлери. В Димитровград е започнато и бързо производство срещу пиян водач. 21-годишен младеж от града е хванат от автопатрула да шофира колата си с 1,56 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button